Interesse en dan...

Je hebt Ukkepuk gevonden en de informatie die je tot nu toe hebt gezien maakt je nog nieuwsgieriger. Hoe ga je dan verder? 

Neem geheel vrijblijvend contact op om te kennis te maken en een kijkje te komen nemen. Tijdens dit eerste kennismakingsgesprek bespreken we alle ins en outs over de opvang, jullie wensen en is het vooral belangrijk een vertrouwd gevoel te ervaren. Dit gesprek vindt eigenlijk altijd plaats als er geen kindjes in de opvang zijn en kan evt. ook in de avond. Op die manier heb ik alle tijd voor jullie, wat lastiger is als ukkepukken ook hun (terechte) aandacht willen. Het is altijd mogelijk na dit gesprek ook nog even tijdens een opvangdag te komen kijken.

Voelt het nog steeds fijn voor jullie, en past jullie opvangvraag in de bezetting, kan jullie kindje worden aangemeld. We plannen een koppelingsgesprek waarbij ook het gastouderbureau zich voorstelt en bespreken de meer zakelijke kant van de opvang. Na dit gesprek zorgt het gastouderbureau ervoor dat de contracten in orde gemaakt worden.

Kort voor de opvang start plan ik een startgesprek waarin we alle praktische zaken doornemen. Ook mag jullie kindje een ochtend of middag komen wennen. Voor het 1e wenmoment (ca. 3u) worden geen kosten gerekend. 

En dan is het zover... de opvang gaat van start en jullie kindje is een echte ukkepuk!