Wie ben ik?

Hallo, wat leuk dat ik me op deze manier alvast aan je voor mag stellen; Ik ben Corianne Harteveld en sinds 2006 vang ik met veel plezier kindjes van 0-4 jaar op als gastouder. Ik woon samen met mijn man Marcel en zoons Timo en Lucca in Kaatsheuvel. 

In mijn opvang probeer ik het beste van 2 opvangvormen te combineren; de kleinschaligheid en huiselijkheid van de gastouderopvang en de structuur en professionaliteit van het kinderdagverblijf. Onze dagen hebben een vast ritme waarbij we werken met leuke projecten die aansluiten bij de belevingswereld van de ukkepukken. Door de kleinschaligheid worden de kinderen echt gezien en juist dat zorgt ervoor dat ik de spontane initiatieven van de kindjes zeker niet vergeet!

 

De kinderopvangbranche is altijd in beweging en ik vind het belangrijk mezelf hierin steeds te blijven ontwikkelen. Dat betekent dat ik naast mijn diploma's 'helpende welzijn', 'basisopleiding kinderopvang' en 'Sociaal Pedagogisch Werker' regelmatig cursussen en workshops volg. Natuurlijk ontbreekt ook de opleiding 'EHBO-hulp bij Kinderen' en de noodzakelijke herhaling hiervan niet aan dit lijstje. 

 

Voorstellen via de website is natuurlijk altijd lastig. Bent u op zoek naar opvang voor uw kindje of wilt u meer informatie, neem dan zeker contact op voor een vrijblijvende kennismaking. Uiteindelijk is de 'klik' tussen u en mij het allerbelangrijkst voor een vertrouwde opvang!